Metszés és szaporítás a kertben

2019-04-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Pappné dr. Tarányi Zita - Metszés és szaporítás a kertben

Letöltés Metszés és szaporítás a kertben könyvet pdf, epub és mobi

Metszés és szaporítás a kertben.pdf
Metszés és szaporítás a kertben.epub
Metszés és szaporítás a kertben.mobi


  • Csengőkert Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 160 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155237867
  • Cikkszám: 1026248
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Metszés és szaporítás a kertben

Töltse le az ingyenes PDF Metszés és szaporítás a kertben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Metszés és szaporítás a kertben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Metszés és szaporítás a kertben (pdf, epub és mobi)

Metszés és szaporítás a kertben leírása

“Gondolta volna, hogy a gyümölcs- és díszfák, bokrok és szőlőtőkék metszésének, szaporításának ismerete és művelése nemcsak a kertészeti szakemberek kiváltsága? Ezeknek a feladatoknak az elvégzése minden ház körüli, hétvégi, illetve hobbikert tulajdonosát érintheti. Nem szükséges azonban szakembert hívnunk, ha az effajta tennivalók felmerülnek, mert az ilyen kertészeti műveleteket, fogásokat némi önképzéssel, odafigyeléssel mi magunk is megtanulhatjuk.
A sorozatunkban megjelent Metszés, szaporítás a kiskertben című könyv éppen azoknak kíván segítséget nyújtani a metszés és szaporítás fortélyainak elsajátításban, akik kiskertjükben maguk vállalkoznak erre. Bevezeti az Olvasót a metszés alapjaiba, betekintést ad a gyümölcsfák és -bokrok felépítésébe, ismerteti a különféle koronaformákat, valamint a metszéshez szükséges eszközöket és technikákat. A gyümölcsfák és -bokrok gondozásán túl a dísznövények és a szőlőtőkék metszését is megismerhetjük. A könyv második részében a leggyakrabban használt szaporítási módokat és fogásokat követhetjük nyomon lépésről lépésre. A műveletek megértését számos ábra és rajz segíti.
A könyvből a kezdők és a gyakorlott kertészkedők egyaránt profitálhatnak, hogy biztosíthassák kertjük fáinak, bokrainak egészséges fejlődését és esztétikus megjelenését.” (A Kiadó)

Leave Your Comment