Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit…

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Pergel Zsolt - Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit...

Letöltés Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit… könyvet pdf, epub és mobi

Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit….pdf
Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit….epub
Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit….mobi


  • Aposztróf Kiadó
  • Kaland
  • 168 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155056680
  • Cikkszám: 1012110
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit…

Töltse le az ingyenes PDF Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit… fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit… PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit… (pdf, epub és mobi)

Mesés pofára esés, avagy meghalni egy kicsit… leírása

A Pizza, szerelem, Mexikó c. regény folytatásában a kalandok még izgalmasabb irányt vesznek csetlő-botló főhősünk számára, mint korábban. A könnyed, humoros hangvétel, némi romantika és nem utolsó sorban a hihetetlen események újfent izgalmas órákat hoznak az olvasó számára. 
A kissé naiv fiatalember, mondhatni szokás szerint, ismét egy lány miatt kerül bajba és köt ki egy távoli országban, ahol egy világraszóló összeesküvés utáni nyomozásban kénytelen a hazát szolgálni. Mindeközben megjelenik egy újabb nő, aki veszélyes, rejtélyes, ugyanakkor igen csak szemrevaló teremtés, és egyben a fő ellenség is. Szerelmi háromszög alakul ki, mindenki figyel mindenkit, mindenki ármánykodik mindenki ellen, mindenki a maga oldalára akarja állítani őt. Ám az állandó életveszélyben lassan megedződő fiatalember, megunva a hatalmasok játékát, a saját útját kezdi járni, nem kis kalamajkát okozva ezzel.
Búvárkalandok a Vörös-tengeren, harc a túlélésért a pokolian forró kősivatagban, emberrablás, üldözés, egy titokzatos bérgyilkos feltűnése, mind-mind egyre átláthatatlanabbá szövi az összeesküvések hálóját, aminek következtében már nem tudni, ki a barát és ki az ellenség. 
Legvégül pedig azt is el kell áruljuk, hogy a főhős meghal. De csak egy kicsit..

Leave Your Comment