Mesélő Budapest

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Tittel Kinga - Mesélő Budapest

Letöltés Mesélő Budapest könyvet pdf, epub és mobi

Mesélő Budapest.pdf
Mesélő Budapest.epub
Mesélő Budapest.mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 400 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9786155501708
  • Cikkszám: 1051402
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mesélő Budapest

Töltse le az ingyenes PDF Mesélő Budapest fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mesélő Budapest PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mesélő Budapest (pdf, epub és mobi)

Mesélő Budapest leírása

Tudod-e, mi az a patina? Vajon kik voltak a huszárok? Sejted, mi volt valaha a körút és a Vígszínház helyén?

Hallottál már a hídmesterekről, és arról, hogy mi a feladatuk? Tudod-e, ki volt Budapest vőlegénye, és miért hívták „kocka bárónak”? Miért kerülte messziről Ferenc József a budapesti Operát? Gondoltad volna, hogy Európában azért épült elsőként nálunk földalatti, mert az Andrássy utat akkoriban gyönyörű fakocka burkolat fedte, és azt nem akarták tönkretenni? Tudod-e, hogy mit rejt a Várhegy gyomra? Miért van hét tornya a Halászbástyának? Miért nincsenek felhőkarcolók Budapesten? Ha mindezt és még ennél is sokkal több érdekességet szeretnél megtudni gyönyörű fővárosunkról, akkor feltétlenül hallgasd meg, miről „mesél” Budapest.

A Mesélő Budapest családi útikönyv, amely akár hétköznapi közlekedés vagy épp osztálykirándulások alkalmával is élvezettel lapozgatható. Tittel Kinga fotókkal és térképekkel gazdagon illusztrált, érdekességekkel és rejtélyekkel teli könyve azokra a kérdésekre igyekszik választ adni, amelyek egy budapesti séta alatt a leggyakrabban fogalmazódnak meg a gyerekekben, ám sokszor nem tudjuk, mit feleljünk rájuk. A kötetet fogalomtár és Ki kicsoda? teszi még színesebbé és izgalmasabbá.

A kötet a Könyvmecénás program keretében jelenik meg. Legyél Te is könyvmecénás!

Leave Your Comment