Mesék bátorságról becsületről

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Korbai Hajnal - Mesék bátorságról becsületről

Letöltés Mesék bátorságról becsületről könyvet pdf, epub és mobi

Mesék bátorságról becsületről.pdf
Mesék bátorságról becsületről.epub
Mesék bátorságról becsületről.mobi


A könyv részletei Mesék bátorságról becsületről

Töltse le az ingyenes PDF Mesék bátorságról becsületről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mesék bátorságról becsületről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mesék bátorságról becsületről (pdf, epub és mobi)

Mesék bátorságról becsületről leírása

A világ meséiben rejlő sokszínű tanítások segítenek a gyerekeknek megküzdeni a betegségekkel, félelmekkel, gyógyító erejük köztudott. Hordozzák magukban mindazt a tudást, amely évszázadok alatt halmozódott fel az emberi természetről, a világ ügyes-bajos dolgairól. Bár a világ egyre gyorsabban szalad előre, az ember nem sokat változott eközben. Nem változtak az érzéseink, örömeink és félelmeink, ugyanúgy szeretünk, gyűlölünk, vágyakozunk, irigykedünk, segítünk egymáson vagy harcolunk egymással. Hol bölcsen, hol balgán, hol szépen, hol csúnyán, hol bátran, hol gyáván. Éppen, mint a világ minden tájáról gyűjtött mesék szereplői. 

A kötet a Mesék szépségről, jóságról valamint a Mesék bölcsességről, bolondságról a világ minden tájáról népmesei válogatáskötetek folytatása, a mesék ezúttal bátorságról, becsületről szólnak.

A meséket elmondják: Császár Angela, Kútvölgyi Erzsébet, Balázs Ágnes, Szacsvay László

Leave Your Comment