Mert nekünk szeretnünk kell egymást

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Fejős Éva - Mert nekünk szeretnünk kell egymást

Letöltés Mert nekünk szeretnünk kell egymást könyvet pdf, epub és mobi

Mert nekünk szeretnünk kell egymást.pdf
Mert nekünk szeretnünk kell egymást.epub
Mert nekünk szeretnünk kell egymást.mobi


  • Erawan
  • Regény
  • 530 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789638997708
  • Cikkszám: 1024082
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mert nekünk szeretnünk kell egymást

Töltse le az ingyenes PDF Mert nekünk szeretnünk kell egymást fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mert nekünk szeretnünk kell egymást PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mert nekünk szeretnünk kell egymást (pdf, epub és mobi)

Mert nekünk szeretnünk kell egymást leírása

Van egy ajtó. Ha megtalálod, és átlendülsz rajta, különös világba csöppensz. Egy olyan világba, ahol a párhuzamosok nem a végtelenben találkoznak. Egy olyan világba, ahol az álmaid valóra válnak. Egy olyan világba, ahol, ha túl soká időzöl, a félelmeid veszik át az irányítást feletted…
A tizenhat éves különc és érzékeny Lilian megtalálja az ajtót, és átlendül álmai világába, oda, ahol a fiú, akivel régóta elválaszthatatlan barátok, végre beleszeret. Ahol a fiú néma kisöccse megszólal, ahol Ádám, a félszeg optikus után bomlanak a nők, és Anna, akit kedvesen őrült családja támogat abban, hogy ismét magára találjon egy fájdalmas elválás után, végre megtanul elengedni. De mi lesz, ha nem találják meg a visszautat? Vajon segít rajtuk a japán mangarajzoló, a bölcs oroszlánidomár vagy a titokzatos fénylány? Nem lehetne örökre ott maradni, ahol minden jó?
Ez a regény Fejős Éva eddigi legkülönösebb története, amelyben bátran utaztatja el olvasóit a szárnyaló fantázia, a sötét titkok és a váratlan szerelmek birodalmába.

Leave Your Comment