Menetjegy a pokolba

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Hassel Sven - Menetjegy a pokolba

Letöltés Menetjegy a pokolba könyvet pdf, epub és mobi

Menetjegy a pokolba.pdf
Menetjegy a pokolba.epub
Menetjegy a pokolba.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Történelmi
  • 360 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155283062
  • Cikkszám: 1012127
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Menetjegy a pokolba

Töltse le az ingyenes PDF Menetjegy a pokolba fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Menetjegy a pokolba PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Menetjegy a pokolba (pdf, epub és mobi)

Menetjegy a pokolba leírása

Sven Hassel 1917-ben született Dániában. Az 1929-es nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe, amellyel szinte az összes európai fronton megfordult – és megjárta a poklot. A háborús irodalom egyik legismertebb képviselője 2012-ben, 95 éves korában hunyt el.
A háború sok éve tart már, minden közkatona többszörösen sebesült és elcsigázott. Remélik, hamarosan hazajutnak. A szokásos különítmény az otthon melege helyett azonban ismét az orosz fronton találja magát. A puszta létért való küzdelem szüneteiben Porta a tőle megszokott módon igazi életművészként köt kétes üzleteket. A harcedzett csapathoz egy elcserélt medve is szegődik, aki Picinél is bátrabban megy neki az ellenségnek. Az oroszok támadásai és a kíméletlen orvlövészek mellett a nyakukba szakadt új parancsnok, von Pader százados okoz bosszúságot. Sven Hassel éles hangú, morbid humorral tálalt regényével az életműkiadás a 11. kötethez érkezett.
Hassel eddig megjelent regényei: Kárhozottak Légiója, Lánctalpak, Gyalogoshadosztály, Bajtársak, Gestapo, Monte Cassino, Eltörölni Párizst!, SS-tábornok, Fagyhalál, Pokoljárás, Menetjegy a pokolba.

Leave Your Comment