Melmoth

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Sarah Perry - Melmoth

Letöltés Melmoth könyvet pdf, epub és mobi

Melmoth.pdf
Melmoth.epub
Melmoth.mobi


A könyv részletei Melmoth

Töltse le az ingyenes PDF Melmoth fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Melmoth PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Melmoth (pdf, epub és mobi)

Melmoth leírása

Helen Franklin húsz évvel ezelőtt szörnyű bűnt követett el, amit azóta sem tud magának megbocsájtani: lelkében a felejtés és az emlékezés erői küzdenek.

Furcsa kézirat kerül a kezébe. Az emberi történelem legsötétebb fejezeteiről szóló dokumentumokat tartalmazza, melyek egy fekete ruhás, könnyező szemmel és vérző lábakkal megjelenő árnyalak legendájáról szólnak. Ő Melmoth, a Tanú, egy különös szellem, aki a Földet járja szüntelen a bűn és bűnhődés megtestesítőjeként.

 

Akinek Melmoth megjelenik, választania kell: vagy együtt él bűnével, vagy megsemmisül, és az időtlen magány és sötétség kárhozatába vezet útja… Helen úgy érzi, Melmoth őt is gyerekkora óta figyeli… a múltjával való szembesülés pedig fontos választások elé állítja.

 

Kitűnően megírt, lebilincselő történet a kegyelemről, a megváltásról, a szeretetről és a konfliktusok kezeléséről.

 

Az essexi kígyó sikerszerzőjének legújabb regénye!

 

 

„Gyönyörű, elsöprő, ragyogó könyv.” – Marian Keyes

 

„Elképesztően komor, gazdag történetmesélés jellemzi, tökéletesen egyensúlyoz a gótikus rémképek és az ember érzelmi világának leírása között.” – Francis Spufford

 

„Misztikus, vészjósló és érzékenyen emberi. Írói bravúr.” – Frances Hardinge

 

 

 

Sarah Perry korábbi regénye, Az essexi kígyó vezette a keményfedeles könyvek bestseller listáját, az év Waterstone Könyve lett 2016-ban (Waterstones Book of the Year 2016), és elnyerte a 2017. Év Könyvének Brit Könyvdíját (British Book Awards Book of the Year 2017).

Leave Your Comment