Mellékhatások – Kész anarchia

2019-04-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Woody Allen - Mellékhatások - Kész anarchia

Letöltés Mellékhatások – Kész anarchia könyvet pdf, epub és mobi

Mellékhatások – Kész anarchia.pdf
Mellékhatások – Kész anarchia.epub
Mellékhatások – Kész anarchia.mobi


  • Trubadúr Kiadó
  • Szépirodalom
  • 312 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789632277714
  • Cikkszám: 1051131
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mellékhatások – Kész anarchia

Töltse le az ingyenes PDF Mellékhatások – Kész anarchia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mellékhatások – Kész anarchia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mellékhatások – Kész anarchia (pdf, epub és mobi)

Mellékhatások – Kész anarchia leírása

Woody Allen összegyűjtött írásainak e második kötetében a szerző ismét tanúbizonyságát adja páratlan tájékozottságának és bámulatosan sokrétű műveltségének. A kötet tehát egyfelől a tudás kincsestára, másfelől pedig a búskomorság és a depresszió legjobb ellenszere, hiszen Woody Allen humora és a blőd gondolattársítások iránti nyilvánvaló vonzalma még a tragikus eseményekről szóló írásokat is vidám olvasmányokká varázsolja.

A könyvből egyebek között megtudhatjuk, hogy milyen tanácsot adott a cipősámfák ügyében Albert Einstein a nácik elől Amerikába menekülő tudóstársának; miként gyorsította meg a bélyegilletéki törvény megszületését György király parókájának eltűnése, és minek kellett történnie ahhoz, hogy a Júdás névre hallgató derék eb a hátsó lábaira állva elénekelje a De jó, hogy lány vagyok című dalocskát. Természetesen azok sem fognak csalódni, akik arra kíváncsiak, hogy gyógyítható-e pszichoanalízissel a kagylóktól való kóros rettegés, illetve síléccel az önkéntelen levitáció.

Bár az olvasó nyilván már a pénztárcáját keresi, a kötet megvásárlására késztető végső érvként elé tárjuk azt is, hogy Woody Allen szerint az emberiség ismét válaszúthoz ért. Az egyik ösvény a kétségbeesésbe és reménytelenségbe torkollik. A másik a teljes pusztulásba.

Leave Your Comment