Meg ne fogd a tehén farkát!

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Jan Pol - Meg ne fogd a tehén farkát!

Letöltés Meg ne fogd a tehén farkát! könyvet pdf, epub és mobi

Meg ne fogd a tehén farkát!.pdf
Meg ne fogd a tehén farkát!.epub
Meg ne fogd a tehén farkát!.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 264 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155492617
  • Cikkszám: 1031496
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Meg ne fogd a tehén farkát!

Töltse le az ingyenes PDF Meg ne fogd a tehén farkát! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Meg ne fogd a tehén farkát! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Meg ne fogd a tehén farkát! (pdf, epub és mobi)

Meg ne fogd a tehén farkát! leírása

A Dr. Pol állatklinikája című televíziós sorozat sztárja most az olvasókkal is megosztja őszinte, szívmelengető és időnként kacagtató történeteit, amelyeket négy évtizedes pályafutása során gyűjtött csokorba. Dr. Jan Pol nem hétköznapi állatorvos. A holland származású doki csaknem negyven éve gyógyítja az állatokat egy michigani kisvárosban és környékén. Több mint félmillió „páciense” között nem csupán kutyák és macskák akadnak: a fehéregerektől kezdve a teheneken és birkákon át egészen a lovakig mindent látott és kezelt már. Dr. Pol sok mai állatorvossal ellentétben nem bízza magát a legmodernebb, drága szerkezetekre, ha meg kell állapítania, hogy érzi magát, mitől szenved egy állat. Jobban bízik a hagyományos módszerekben, még ha ez sokszor meglehetősen kellemetlen helyzetekkel is jár…
A szívvel-lélekkel megírt, lebilincselő stílusú visszaemlékezéseket olvasva hamar kiderül, miért vált dr. Pol Amerika kedvenc állatorvosává. Akik pedig szerették Gerald Durrell könyveit, Jan Pol sem fog csalódást okozni. Minden állatbarát számára kötelező olvasmány!
„Mindazok, akik marhákkal foglalkoznak, őszintén örülhetnek annak, hogy ezek a jószágok nincsenek tisztában a saját erejükkel.”

Leave Your Comment