Maybe Someday – Egy nap talán

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen Hoover - Maybe Someday - Egy nap talán

Letöltés Maybe Someday – Egy nap talán könyvet pdf, epub és mobi

Maybe Someday – Egy nap talán.pdf
Maybe Someday – Egy nap talán.epub
Maybe Someday – Egy nap talán.mobi


A könyv részletei Maybe Someday – Egy nap talán

Töltse le az ingyenes PDF Maybe Someday – Egy nap talán fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Maybe Someday – Egy nap talán PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Maybe Someday – Egy nap talán (pdf, epub és mobi)

Maybe Someday – Egy nap talán leírása

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

Leave Your Comment