Mátyás király

2019-04-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Mátyás király

Letöltés Mátyás király könyvet pdf, epub és mobi

Mátyás király.pdf
Mátyás király.epub
Mátyás király.mobi


A könyv részletei Mátyás király

Töltse le az ingyenes PDF Mátyás király fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mátyás király PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mátyás király (pdf, epub és mobi)

Mátyás király leírása

Melyik madár volt Mátyás király címerállata?Milyen fegyverekkel indult csatába egy középkori lovag? Hol épült fel Kinizsi Pál híres vára?

Járd végig e foglalkoztató füzet történelmi útvesztőjét!
Ha megoldást találsz a rejtvényekre, elvezetheted Toldi Miklóst Budára az ifjú Hunyadi Mátyást a Duna jegére, hogy királlyá koronázzák, majd körülnézhetsz a visegrádi reneszánsz palotában.

Keresd meg az igazmondó juhász elcserélt bárányát, Beatrix királyné legkedvesebb tulajdonát, s járj a hódító Mátyás király nyomában!

Jó utazást a történelemben!

Mátyás király és korának, a hozzá kapcsolódó mese- és mondavilágnak a feldolgozása gyerekeknek szánt feladatok segítségével. A játékos feladatok alap történelmi tudásanyagot közvetítenek, miközben szórakoztatva tanítják a 7–10 éves kisiskolásokat. Az igényes képi világ a korabeli tárgyi kultúra, az építészet, a viseletek, a harci eszközök megismerését teszi lehetővé.

Leave Your Comment