Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3

2019-03-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Szép Ernő - Mátyás király tréfái - Hangoskönyv - MP3

Letöltés Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3 könyvet pdf, epub és mobi

Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3.pdf
Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3.epub
Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3.mobi


  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 1 oldal
  • Kötés: tok
  • ISBN: 9789631190083
  • Cikkszám: 1027014
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3

Töltse le az ingyenes PDF Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3 (pdf, epub és mobi)

Mátyás király tréfái – Hangoskönyv – MP3 leírása

Hallottátok-e igazságos Mátyás király hírét? Persze hogy hallottátok… De vajon azt is tudjátok-e, hogy szeretett tréfálkozni? Mindenről a saját szemével igyekezett meggyőződni, ezért gyakran járt álruhában a népe között. S miközben a tapasztalt csalásokat, igazságtalanságokat keményen megbüntette, gyakran keveredett mulatságos helyzetbe. A szórakoztató, csattanósan rövid anekdotákat Szép Ernő, a kedves szavú költő gyűjtötte egy csokorba. Szerepelnek itt ismerős mesék, mint az Okos Katica vagy a Róka fogta csuka, de szó esik Kinizsi Pálról vagy Holubárról, a cseh vitézről is. S hogy miért és mire mondjuk azt, hogy “egyszer volt Budán kutyavásár” – hát ez is kiderül a vidám történetekből.


Szép Ernő írásait az alábbi művészek előadásában hallhatjuk: Barbinek Péter, Beregi Péter, Csuja Imre, Dengyel Iván, Dévai Balázs, Forgács Gábor, Harsányi Gábor, Laklóth Aladár, Paudits Béla, Reviczky Gábor, Széles Tamás, Tahi Tóth László, Újréti László, Várkonyi András, Viczián Ottó.


Teljes idő: 143 perc.

Leave Your Comment