Matricás Laci, a híres rabló

2019-06-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Vadadi Adrienn - Matricás Laci, a híres rabló

Letöltés Matricás Laci, a híres rabló könyvet pdf, epub és mobi

Matricás Laci, a híres rabló.pdf
Matricás Laci, a híres rabló.epub
Matricás Laci, a híres rabló.mobi


A könyv részletei Matricás Laci, a híres rabló

Töltse le az ingyenes PDF Matricás Laci, a híres rabló fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Matricás Laci, a híres rabló PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Matricás Laci, a híres rabló (pdf, epub és mobi)

Matricás Laci, a híres rabló leírása

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozatot építünk.

A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Vadadi Adrienn meséjében Matricás Laci, a híres rabló nyomába ered Sárika, ez a minden lében kanál kislány, hogy kinyomozza, Laci tényleg elrabolta-e még a kisbaba cumiját is… Ha kíváncsi vagy, mit lopott Laci, tarts velük!

● oldalanként 2-6 sor

● könnyen kiolvasható szavak

● egyszerű, könnyen követhető történet

● nagy betűk

 

Leave Your Comment