Matek mindenhol

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Rob Eastaway - Matek mindenhol

Letöltés Matek mindenhol könyvet pdf, epub és mobi

Matek mindenhol.pdf
Matek mindenhol.epub
Matek mindenhol.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 203 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789633043615
  • Cikkszám: 1059978
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Matek mindenhol

Töltse le az ingyenes PDF Matek mindenhol fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Matek mindenhol PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Matek mindenhol (pdf, epub és mobi)

Matek mindenhol leírása

101 trükk, játék és feladvány, amivel szórakoztatóvá (és könnyebbé) tehetjük az utazás, a sorbanállás vagy a várakozás unalmas perceit.
A játékoknál életkormutató jelzi, hogy melyik korosztállyal működik a legjobban, de a legtöbbjük könnyen alakítható a gyermek tudása és hajlandósága szerint. Az ötleteket típusok szerint csoportosítottuk (pl. utazás közben játszható játékok, konyhai matek, napot záró feladványok stb.), de a könyv végén található mutató segítségével matematikai témakörök szerint is kereshetők.
5-11 éveseknek
A szerzők:
Rob Eastaway  – angol író, a matematika népszerűsítésén dolgozik, számos ilyen témájú könyvet írt. A Matek Inspiráció (Maths Inspiration) nevű nemzeti program igazgatója, amely szerte az országban tinédzserek tart előadásokat. Cambridge-ben szerzett mérnöki és menedzsment tudományokból diplomát.
Mike Askew – 1978 óta oktat matematikát, kezdetben általános és középiskolákban, később a tanárképzésben. Kutatásai, könyvei és tanítása során a matematika lebilincselő és élvezetes oldalát akarja megismertetni.

Leave Your Comment