Mass Effect – Megtorlás

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Drew Karpyshyn - Mass Effect - Megtorlás

Letöltés Mass Effect – Megtorlás könyvet pdf, epub és mobi

Mass Effect – Megtorlás.pdf
Mass Effect – Megtorlás.epub
Mass Effect – Megtorlás.mobi


  • Tuan Kiadó Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 297 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789639940260
  • Cikkszám: 1034404
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mass Effect – Megtorlás

Töltse le az ingyenes PDF Mass Effect – Megtorlás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mass Effect – Megtorlás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mass Effect – Megtorlás (pdf, epub és mobi)

Mass Effect – Megtorlás leírása

“Az emberiség elérte a csillagokat és csatlakozott az idegen fajok galaktikus közösségéhez. Az ismert űr peremén azonban ott lapulnak a Kaszások, egy élő csillaghajókból álló faj, akiknek ördögi terve, hogy „learatják” a galaxis élőlényeit, saját sötét céljaik elérése érdekében.

A Titokzatos Ember, a Cerberus vezetője – az egyike azon keveseknek, akik tudják az igazságot a Kaszásokról – az emberiség fennmaradása érdekében kétségbeesett tervet dolgoz ki, hogy megtalálja az ellenség gyenge pontjait. Azért, hogy tanulmányozhassa a Kaszásokat, módosított implantátumokat, az idegen technológia alkotásait kell beültetnie valakibe, s ő már tudja is, ki lenne a tökéletes alanya a kísérleteknek: a korábban a Cerberus ügynökeként dolgozó Paul Grayson.

Amikor Kahlee megtudja, hogy Grayson eltűnt, az egyetlen olyan emberhez fordul segítségért, akiben megbízhat: a Szövetségi háborús hőshöz, David Andersonhoz siet. Együtt útnak indulnak, hogy felkutassák a Cerberus titkos bázisát, ahol Graysont fogva tartják, de nem csak ők vannak a nyomában. Az idő pedig vészesen fogy.

A kísérletek során a Kaszások technológiája kifordítja önmagából Graysont. A fejében visszhangzó idegen hangok egyre követelőzőbbé válnak, s félő, hogy elemésztve a férfi ép elméjét a Kaszások rászabadulnak a gyanútlan galaxisra.

A regény a Bioware Mass Effect című, felnőtteknek szóló játéka alapján készült.”

Leave Your Comment