Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan

2019-04-19   |   by admin

A könyv tartalma:

N.J. Kandinszky - Margaretta - Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan

Letöltés Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan könyvet pdf, epub és mobi

Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan.pdf
Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan.epub
Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan.mobi


  • Kandinszky
  • Regény
  • 111 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789630884990
  • Cikkszám: 1032159
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan

Töltse le az ingyenes PDF Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan (pdf, epub és mobi)

Margaretta – Ami a szívben egyszer kigyulladt, az elolthatatlan leírása

Az író a Margaretta című műben a szerelmet, szerelemmel járó szenvedést, bánatot ábrázolja mese alakjában, oly csodásan, hogy az is át tudja élni, akit eddig a szerelem halvány szele sem érintett meg.
– És a legelső napon a lány egyetlen pillantás alatt szerette meg a kedvesét. A szerelemmel járó szavaival bűvölte meg szerelmét. – Szeretném úgy ölelni át, hogy vele ölelem a virágzó fákat, a kigyulladó csillagokat és mindent, ami az emberé. Mert a szerelem az embert a rabságból szabadítják ki, önmagából és a szerelem éppen ezt tépi fel, ezt a börtönt. De ha elveszítjük azt, aki az egész világot jelenti, a világ megint árnyékvilág lesz. Elveszítjük azt a kérdést, amit csak a szerelmünknek tartogatunk és amire csak ő tud felelni. Azt a szomorúságot, ami miatta támadt bennem, és ami csak neki fájhatott ezen a világon…

Leave Your Comment