Marci visszavág E-KÖNYV

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Nógrádi Gábor - Marci visszavág E-KÖNYV

Letöltés Marci visszavág E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Marci visszavág E-KÖNYV.pdf
Marci visszavág E-KÖNYV.epub
Marci visszavág E-KÖNYV.mobi


  • Gyermek és ifjúsági
  • 145 oldal
  • eISBN: 9789631193220
  • Cikkszám: 1036888
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Marci visszavág E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Marci visszavág E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Marci visszavág E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Marci visszavág E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Marci visszavág E-KÖNYV leírása

Nem könnyű egy ötödikes fiú élete, ha a titkosszolgálat vigyáz minden lépésére: meg kell változtatnia a külsejét, nem találkozhat a szerelmével, sőt még a kutyáját is átfestik. De nincs mit tenni, hiszen Marci meg az édesapja – aki korábban beépített ügynök volt – valóban szörnyű veszélyben vannak. A világ második legjobb bérgyilkosa eredt a nyomukba: Borisz, a mérgek, álruhák és lőfegyverek nagy szakértője. Szerencsére Marciéknak a titkosszolgálaton kívül más segítségük is akad: egy jó útra tért bérgyilkos, a fiú nagyszülei – akik már elhagyták a földi világot –, valamint Cili, a macskalelkű kutya.

Ha valaki ráismer a szereplőkre, az nem a véletlen műve. A humoros és izgalmas ifjúsági krimi a szerző nagy sikerű regényének, a Marci örökségének folytatása.

Leave Your Comment