Marci és a kincsesláda

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Wéber Anikó - Marci és a kincsesláda

Letöltés Marci és a kincsesláda könyvet pdf, epub és mobi

Marci és a kincsesláda.pdf
Marci és a kincsesláda.epub
Marci és a kincsesláda.mobi


A könyv részletei Marci és a kincsesláda

Töltse le az ingyenes PDF Marci és a kincsesláda fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Marci és a kincsesláda PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Marci és a kincsesláda (pdf, epub és mobi)

Marci és a kincsesláda leírása

A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozatot építünk.

A Pagony legkiválóbb szerzői négy-négy könyvet írnak, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggenek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Wéber Anikó meséjében Marci és Csenge megint nyomoznak: valaki összetörte az osztálytársuk, Viki zenélő kincsesládáját. Vajon ki lehetett és miért tette? Hogyan vidíthatnák fel Vikit? Tarts a legvidámabb osztállyal, és kiderül!

Leave Your Comment