Mandala – Képek a tudattalanból

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

C. G. Jung - Mandala - Képek a tudattalanból

Letöltés Mandala – Képek a tudattalanból könyvet pdf, epub és mobi

Mandala – Képek a tudattalanból.pdf
Mandala – Képek a tudattalanból.epub
Mandala – Képek a tudattalanból.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 159 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635299799
  • Cikkszám: 1070886
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mandala – Képek a tudattalanból

Töltse le az ingyenes PDF Mandala – Képek a tudattalanból fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mandala – Képek a tudattalanból PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mandala – Képek a tudattalanból (pdf, epub és mobi)

Mandala – Képek a tudattalanból leírása

C. G. Jung, a pszichológia egyik legkiemelkedőbb alakja a mandalákat a lélektan szemszögéből vizsgálta. Kötetünk az e tárgykörbe tartozó írásait gyűjti egybe, valamint a bemutatott képsorozatokon keresztül közelebbről megismerteti az olvasót a mandalák szimbolikájával, úgy, ahogyan azt a világhírű pszichiáter, pszichológus értelmezte a tudomány számára.

A szanszkrit mandala szó általános jelentése: kör, korong. Évezredek óta használják meditációs technikákhoz és gyógyító hatású gyakorlatokhoz. Nem csoda tehát, hogy a modern kor gyógyászatára is hatással van.

“Meggyőződtem róla, hogy mandalákat mindenkor és mindenütt rajzoltak, festettek, kőbe véstek és építettek, egyszóval a mandala már réges-rég létezett, amikor pácienseim felfedezték maguknak…”

“Az a tény, hogy az efféle képek adott esetben számottevő terápiás hatással vannak alkotóikra, empirikus módon igazolást nyert. Emellett érthető is, hiszen a mandalák gyakran igen merész kísérleteket tesznek látszólag kibékíthetetlen ellentétek egybevetésére-egyesítésére és reménytelenül nagynak tűnő szakadékok áthidalására. Rendszerint már az ebbe az irányba tett próbálkozás is gyógyító hatású…”

Ez a maga nemében különleges gyűjtemény mind a szakmai szemmel látó pszichológusok, mind a mandalák misztikus világa iránt érdeklődők számára értékes és hiánypótló alkotás.

Leave Your Comment