Man 2.0

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

John Romaniello - Man 2.0

Letöltés Man 2.0 könyvet pdf, epub és mobi

Man 2.0.pdf
Man 2.0.epub
Man 2.0.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Életmód
  • 288 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9789633102480
  • Cikkszám: 1020441
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Man 2.0

Töltse le az ingyenes PDF Man 2.0 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Man 2.0 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Man 2.0 (pdf, epub és mobi)

Man 2.0 leírása

Minden férfiban ott a lehetőség, hogy fantasztikus teste és őrült szexuális élete legyen, és kivételesem éljen.
Szeretnél megszabadulni a hájfeleslegtől? – Egyszerű ügy! 6 hét alatt 10 kilót fogyhatsz!
Nagyobb izmokra vágysz? – Rendben! 25 kilóval javíthatod a fekvenyomást.
Okosabb akarsz lenni? – Ez sem probléma! A könyvben ismertetett stratégiák bizonyítottan javítják az agyműködést.
Fergeteges szexuális életet élnél? – Persze erről sem feledkeztünk meg! Néhány hét alatt garantáltan nő a libidód és javul a teljesítményed.
Arra születtél, hogy nagyszerű ember legyél. Nagyszerű férfi, De aztán út közben valahogy eltévedtél, és unalmas, hétköznapi dolgokkal foglalkozol. A két fitneszguru, John Romaniello és Adam Bornstein olyan rendszert fejlesztett ki, amellyel optimalizálhatod a hormonjaid szintjét. És miért? Hogy alfahím lehessen belőled, ami mindig is lenni akartál. Izmos. Magabiztos. Erős.
A Férfi 2.0 a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott módszereket kínál, amelyeket eddig csak a fitneszelit tagjai ismerhettek. Ha lépésről lépésre követed Romaniello és Bornstein programját, visszanyerheted egészségedet, kihozhatod magadból a maximumot, feltöltheted a szexakkudat, sőt! Még az öregedési folyamatot is visszafordíthatod! A könyvben ismertetett módszerrel számtalan férfi változtatta meg életét.
Mit kínál a két fitneszguru?
Válaszokat minden kérdésre, ami edzéssel és táplálkozással kapcsolatos – és olyanokra is, amik fel sem merültek benned.
Könnyen érthető és egyszerűen követhető edzésprogramot, hogy a tested érdekében és ne ellene dolgozz, égesd el a felesleges zsírt és növessz kőkemény izmokat.
Átfogó táplálkozási programot menüjavaslatokkal alfahímek számára.

Leave Your Comment