Majd adok én neked karatét!

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Geronimo Stilton - Majd adok én neked karatét!

Letöltés Majd adok én neked karatét! könyvet pdf, epub és mobi

Majd adok én neked karatét!.pdf
Majd adok én neked karatét!.epub
Majd adok én neked karatét!.mobi


A könyv részletei Majd adok én neked karatét!

Töltse le az ingyenes PDF Majd adok én neked karatét! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Majd adok én neked karatét! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Majd adok én neked karatét! (pdf, epub és mobi)

Majd adok én neked karatét! leírása

Kedves rágcsálóbarátaim!
A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Hát nem olvastátok még őket? Igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán…igazán bajuszemelő történetek, szavamra!

Majd adok én neked karatét!
Egy reggel váratlanul beállított hozzám Muszkoli, hogy békés, nyugodt otthonomból elrángasson Pocokfalvára. Eddig még nem is lenne olyan izgalmas…”Miféle kaland ez?” – kérdezhetnétek. A probléma csak az, hogy ott aztán részt kellett vennem a Karate Világbajnokságon! Csupán egyetlen hetem volt, hogy megtanuljam ennek a sportnak minden csínját-bínját, és vérbeli feketeövessé váljak…

Leave Your Comment