Maigret és a furcsa idegen

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Georges Simenon - Maigret és a furcsa idegen

Letöltés Maigret és a furcsa idegen könyvet pdf, epub és mobi

Maigret és a furcsa idegen.pdf
Maigret és a furcsa idegen.epub
Maigret és a furcsa idegen.mobi


  • Agave Könyvek Kft.
  • Krimi
  • 176 oldal
  • Kötés: puhakötés ragasztva
  • ISBN: 9786155468162
  • Cikkszám: 1005212
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Maigret és a furcsa idegen

Töltse le az ingyenes PDF Maigret és a furcsa idegen fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Maigret és a furcsa idegen PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Maigret és a furcsa idegen (pdf, epub és mobi)

Maigret és a furcsa idegen leírása

Az Interpol értesíti a francia rendőrséget, hogy Párizs felé tart a hírhedt nemzetközi csaló, akit mindenki csak úgy ismer: Pietr, a lett. Maigret a pályaudvaron várja, ahová a bűnöző az Északi Csillag expresszen érkezik. Ám amikor a gyanúsított elhajt a Majestic hotel felé, a vonaton felfedezik vele tökéletesen megegyező hasonmásának holttestét. Pietr találkozik Mortimer-Livingston amerikai milliárdossal, a felügyelőt pedig Fécamp tengerparti városába szólítja a halott utáni nyomozás… ahol ismét megpillantja a pályaudvaron látott férfit. Maigret egy szegényes párizsi hotelig követi a lettet. Vagy a hasonmását? Két személyiséget fedez fel benne: a palotákhoz szokott világfit és a nyomortanyák lakóját. A felügyelő és gyanúsítottja között macska-egér játék veszi kezdetét, amely egyre kíméletlenebbé válik, és Maigret-nek hamarosan személyes indítéka is akad, hogy kézre kerítse a bűnözőt.
Ez Simenon első regénye, amelyben felbukkan Maigret felügyelő, és ezzel kezdetét veszi egy több mint száz történetből álló sorozat.

Leave Your Comment