Magyarország túraútvonalai

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Nagy Balázs - Magyarország túraútvonalai

Letöltés Magyarország túraútvonalai könyvet pdf, epub és mobi

Magyarország túraútvonalai.pdf
Magyarország túraútvonalai.epub
Magyarország túraútvonalai.mobi


  • Totem Plusz Könyvkiadó
  • Hobbi, szabadidő
  • 416 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635904907
  • Cikkszám: 1020373
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magyarország túraútvonalai

Töltse le az ingyenes PDF Magyarország túraútvonalai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyarország túraútvonalai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyarország túraútvonalai (pdf, epub és mobi)

Magyarország túraútvonalai leírása

Magyarország túraútvonalai könyvsorozatunk legújabb kötete a Budapesten és környékén kirándulni vágyóknak kedvez. Ezúttal olyan, egy nap alatt bejárható túrákat mutatunk be, amelyek nagyon könnyen megközelíthetőek a fővárosból, így kellemes kikapcsolódást nyújtanak a zajos betondzsungelből a természetbe vágyók számára.
Budapest földrajzi fekvése miatt egyedülálló, bármerre is indulunk, szebbnél szebb kirándulóhelyszíneket fedezhetünk fel közvetlen környezetében. A gondosan megválogatott túrák szerzőink egyedi útvonaltervezésének köszönhetően különleges helyekre kalauzolják el az olvasót, jó részüknek határozott koncepciója van: célja egy-egy jelenség, jellegzetesség megismerése.
Úti célunk legyen akár a Budai-hegység, a Börzsöny vagy éppen a Pilis, biztos, hogy páratlan élményben és pazar panorámában lesz részünk, hiszen mi is lehetne jobb program egy napsütéses hétvégén, mint a testet-lelket felpezsdítő, családi túrázás?
A korábbi kötetekhez hasonlóan a túraútvonalak leírását gyakorlati tudnivalókkal egészítettük ki, minden kirándulásnál szerepelnek a felkészülést segítő információk: a távolság, a bejáráshoz szükséges idő, a szintemelkedés, a pontos, jelzésekkel ellátott útvonal, a nehézségi fok, valamint a tervezéshez kiváló támpontot nyújtó áttekintő térkép, és természetesen a bejárt túrákról készült csodálatos fotók – a már megszokott minőségben.
Keljünk útra, és fedezzük fel hazánk legizgalmasabb terepeit gyalogosan vagy kerékpárral!

Leave Your Comment