Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Magyarország rejtőzködő túraútvonalai - Nem csak kezdőknek - Túrázók nagykönyve

Letöltés Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve könyvet pdf, epub és mobi

Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve.pdf
Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve.epub
Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Utazás
  • 400 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789636356163
  • Cikkszám: 1059963
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve

Töltse le az ingyenes PDF Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve (pdf, epub és mobi)

Magyarország rejtőzködő túraútvonalai – Nem csak kezdőknek – Túrázók nagykönyve leírása

Ahol a jelzett ösvény véget ér… gyakran ott kezdődik az igazi kaland! Magyarország túraútvonalai könyvsorozatunk legújabb kötete ezúttal nem csak hobbitúrázóknak szól. Természetesen könnyebb és közepesen nehéz túrák is helyet kaptak a könyvben – amelyekre akár a családdal is indulhatunk -, ám most kifejezetten a komolyabb felkészülést igénylő, ritkábban járt, hiányosan jelzett, trükkös útvonal-vezetésű terepekre fektettük a hangsúlyt, amelyek bejárásakor kihívást jelenthet a tájékozódás, a távolság és a változatos domborzat – elsősorban a haladóknak kedvezve ezzel. Megpróbáltatásaink eredményeként olyan megkapó területekre látogatunk el, amelyeket korábban egyáltalán nem, vagy egészen más megközelítésből ismertünk. Ráadásul alaposan el is távolodunk a mindenki által látogatott terepektől – úti céljaink közt szerepel a Vajdavár-vidék, a csereháti dombok vagy épp az Őrség mélye, sőt még a határon is átlépünk, hogy bejárjuk a Helembai-hegység ismeretlen tájait.

Sorozatunk korábbi köteteihez hasonlóan a leírásokat gyakorlati információkkal egészítettük ki: minden túránál szerepel a távolság, a szintemelkedés, a bejáráshoz szükséges idő, a pontos, jelzésekkel ellátott útvonal, a nehézségi fok, valamint a tervezéshez támpontot adó áttekintő térkép. A kötetet a szerzők saját fényképei teszik színesebbé – amelyek sokszor még inkább segítik a terepen való tájékozódást.

Keljünk útra, és fedezzük fel hazánk rejtőzködő túraútvonalait!

Leave Your Comment