Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr Hódi Gyuláné - Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek

Letöltés Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek könyvet pdf, epub és mobi

Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek.pdf
Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek.epub
Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 272 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632441320
  • Cikkszám: 1030243
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek

Töltse le az ingyenes PDF Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek (pdf, epub és mobi)

Magyarfelvételi feladatgyűjtemény – Négy évfolyamos középiskolába felvételiző˜knek leírása

Ne rettenj meg a kihívásoktól!
Gyakorolj önállóan!
Készülj fel alaposan!

És sikerrel veszed az akadályokat…

Manapság a középiskolai továbbtanuláshoz elengedhetetlen, hogy a diákok központi írásbeli felvételi vizsgát tegyenek. A magyar és a matematika felvételi vizsga sikere nagyban befolyásolja a 12–14 éves kisdiákok jövőjét. A felvételire való alapos, akár önálló felkészülésben nyújt nagy segítséget a középiskolai tanárok által írt, illetve ellenőrzött, kipróbált kötet.

A gyakorlókönyv azoknak az általános iskolásoknak kíván gyakorlási lehetőséget nyújtani, akik a klasszikus, négy évfolyamos gimnáziumban szeretnék folytatni tanulmányaikat, s ekképpen meg kell írniuk a ma már kötelező központi felvételit.
A könyv tizenkét felvételi típusú feladatlapot tartalmaz. A megoldási kulcs kijelöli a továbbhaladás irányát: tájékoztatást ad arról, hogy a tananyag mely részei igényelnek további gyakorlást, és hogy a kiegészítő gyakorlatok melyik fejezete ad módot erre.
A kiegészítő gyakorlatok sok helyesírási feladatot is magukban foglalnak. Ezek megoldási kulcsában megtalálható az is, hogy A magyar helyesírás szabályai című könyv (Akadémiai Kiadó, 11. kiadás) melyik fejezetében olvasható az adott helyesírási szabály.
A gyakorlatok és a feladatok összeállításában az eddigi központi felvételi feladatsorokat és az alaptantervben kijelölt tananyagot vettük figyelembe. így a feladatok megoldásával bármelyik tankönyv használója próbára teheti a felkészültségét és készségeit, illetve a gyakorlatok elvégzésével mélyítheti, rendszerezheti ismereteit.
A kötet önálló tanulásra, gyakorlásra is alkalmas, de a csoportos foglalkozások keretei között is jól használható. Az általános tantervű középiskolák mellett a tehetséggondozó középiskolákba készülő diákok alapos felkészüléséhez is nagy segítséget nyújt.

Dr. Hódi Gyuláné, Ági néni több évtizedes tanári és tankönyvszerzői tapasztalatokat mondhat magáénak. Magyar nyelvet és irodalmat tanított vidéken és a fővárosban, hatosztályos és négyosztályos középiskolákban egyaránt. Munkája során egyformán feladatának tekintette az értő és érző olvasás készségének kialakítását és fejlesztését, valamint az anyanyelv kulturált, jó színvonalú használatának igényét.

Leave Your Comment