Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Killian Mullarney - Madárhatározó - Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója

Letöltés Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója könyvet pdf, epub és mobi

Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója.pdf
Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója.epub
Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Ismeretterjesztő
  • 288 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633553961
  • Cikkszám: 1057830
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója

Töltse le az ingyenes PDF Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója (pdf, epub és mobi)

Madárhatározó – Európa és Magyarország legátfogóbb terepi határozója leírása

A Madárhatározó a Magyarországon, Európában, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten megfigyelhető madárfajok átfogó kézikönyve. Kezdő és tapasztalt madármegfigyelők számára egyaránt alapműnek számít. A magyar piacon már 15 éve folyamatosan jelen lévő könyv új, javított kiadásában – a legfrissebb kutatási és rendszerezési eredményekkel összhangban – újabb tudományos nevek módosultak. Emellett a magyarországi madárfajok gyakorisági kódjainak frissítésére is sor került.
A kötet több mint 900 különböző fajt és számos alfajt tárgyal áttekinthető rendszerezésben, ebből több mint 800-at részletesen bemutat. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tizedik madárfajáról szó esik benne.
A precízen szerkesztett szövegek ismertetik az egyes fajok testméretét, élőhelyét, elterjedését, határozóbélyegeit, alfajait és hangját.
A mintegy 200 képoldalon több mint 3500, először ebben a kötetben publikált madárfestmény mutatja be, hogy nemétől, korától, elterjedésétől és az évszaktól függően miképpen változik egy-egy faj megjelenése. Az illusztrációk a madarakat esetenként jellegzetes környezetükben is szemléltetik.
A képtáblákon a madarak fontos bélyegeit kiemelő nyilak és képaláírások segítik a könnyebb eligazodást.
Az elterjedési térképek tájékoztatnak a költő- és telelőterületekről, valamint a vonulási útvonalakról is.

A Madárhatározót, melyet három elismert, világjáró ornitológus írt és illusztrált, a világ egyik legjobb kézikönyvének tartják. A madarak iránt érdeklődők ugyanolyan elmaradhatatlan kelléke, mint a távcső.

Leave Your Comment