M.A.S.H – Regény három katonaorvosról

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Hooker - M.A.S.H - Regény három katonaorvosról

Letöltés M.A.S.H – Regény három katonaorvosról könyvet pdf, epub és mobi

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.pdf
M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.epub
M.A.S.H – Regény három katonaorvosról.mobi


A könyv részletei M.A.S.H – Regény három katonaorvosról

Töltse le az ingyenes PDF M.A.S.H – Regény három katonaorvosról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A M.A.S.H – Regény három katonaorvosról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés M.A.S.H – Regény három katonaorvosról (pdf, epub és mobi)

M.A.S.H – Regény három katonaorvosról leírása

A nagy sikerű film és tévésorozat előtt eredetileg ez a regény keltette életre a frontkórház illusztris tagjait, köztük az olyan halhatatlan amerikai hősöket, mint Sólyomszem Pierce, Égő Ajak Houlihan, Radar O’Reilly, Csapdle John.

Akik a koreai háború alatt a frontkórházakban dolgoztak, képzett, elszánt és a kimerülésig hajtott emberek voltak. Mindenekfelett pedig fiatalok, túl fiatalok ahhoz, hogy azt csinálják, amit csinálniuk kellett.

Ismerkedjen meg a sárban futó hősökkel és a földön futó elmebetegekkel, akik a koreai háborúban harcoltak, élje át a martinis reggeleket és a maratoni bolondozásokat, valamint azt a különleges focimeccset, amire a film minden nézője emlékszik.

Itt kezdődött minden, ez a regény indította el a MASH legendát.

Leave Your Comment