Luxus orosz módra

2019-07-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Valerij Panyuskin - Luxus orosz módra

Letöltés Luxus orosz módra könyvet pdf, epub és mobi

Luxus orosz módra.pdf
Luxus orosz módra.epub
Luxus orosz módra.mobi


  • Európa Könyvkiadó
  • Életmód
  • 288 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789630797283
  • Cikkszám: 1011856
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Luxus orosz módra

Töltse le az ingyenes PDF Luxus orosz módra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Luxus orosz módra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Luxus orosz módra (pdf, epub és mobi)

Luxus orosz módra leírása

Van egy különös, mesés hely Moszkva mellett. Rubljovkának hívják. Réges-rég óta itt élnek Oroszország leggazdagabb emberei, mert Rubljovkán lakni azt jelenti, hogy elértél valamit az életben. Nemcsak benne vagy a Játékban, de eljutottál az egyik legmagasabb szintjére.Itt éltek a kommunista állam vezetői, de a leghíresebb szovjet művészek is, még Szolzsenyicin is itt lakott egy rövid ideig Rosztropovics villájában… Manapság pedig a legendás orosz oligarchák építik itt fel a kacsalábon forgó palotáikat. Már azok, akik élnek még… és akiknek nem kellett valahova Nyugatra átmenteni a vagyonukat.
Olyan luxusban élnek, amit nekünk ép ésszel nehéz elképzelni.
Különlegesen tehetséges emberek? Vagy csak jó barátságban vannak a Pénz istenével? Vagy egyszerű mázlisták? Ők mindenesetre tudják, hogy mindent a hatalomhoz való viszony határoz meg. Mert ebben a Játékban, amely Oroszországban a mesés vagyonokért és magas rangokért folyik, mindent egyszeriben el lehet veszíteni, ha valaki elveszti a hatalom kegyét.
Valerij Panyuskin, a nagyszerű ellenzéki újságíró (akinek a Gazpromról és a Hodorkovszkij-ügyről írott könyvei a világ számos országában megjelentek) megírta e Játék szabályainak könyvét. Talán tanulni is lehet belőle, már ha valaki az élet császára akar lenni. Vagy épp csak olyan gazdag, mint az orosz oligarchák.

Leave Your Comment