Luther – vihar előtt

2019-05-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Neil Cross - Luther - vihar előtt

Letöltés Luther – vihar előtt könyvet pdf, epub és mobi

Luther – vihar előtt.pdf
Luther – vihar előtt.epub
Luther – vihar előtt.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Thriller
  • 428 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789636898588
  • Cikkszám: 1008704
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Luther – vihar előtt

Töltse le az ingyenes PDF Luther – vihar előtt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Luther – vihar előtt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Luther – vihar előtt (pdf, epub és mobi)

Luther – vihar előtt leírása

“Neil Cross nagyon izgalmas figurát teremtett.”
Idris Elba, a Luther címszereplője

Gyilkossági nyomozó. És már-már zseni.
Éles az esze; erős a jelenléte; jók a megérzései.
Megszállott.
És veszélyes.

John Luther főfelügyelőnek lenyűgöző a felderítési mutatója. Kivételes odaadást követel meg a barátaitól és a munkatársaitól. Senki, aki valaha mellette állt, nem mondhat egy rossz szót sem róla.
Mégis lábra kapnak olyan híresztelések, hogy Luther főfelügyelővel valami baj van – nem korrupt, nem lefizethető, hanem zaklatott. Elfojtott indulat munkál benne, amelyet időnként alig bír féken tartani, és amely néha az őrület határára sodorja, és olyan tettekre készteti, amelyeket nem volna szabad elkövetnie. Amelyek túllépnek a törvényes kereteken.

A Luther (Vihar előtt) a hős múltjába és gondolkodásába ad betekintést. Annak a bűnügynek a története, amely kikezdve és szétdúlva Luther személyes és szakmai kapcsolatait, a szakadékba taszítja. Ahol már az indulat, a bosszúvágy az úr. Ahonnét már a gyilkosság sincs messze…

Neil Cross egy személyben kitalálója és írója a BBC nemzetközi sikerű bűnügyi sorozatának, a Luthernek. Korábban a Titkosszolgálat – MI5 vezető forgatókönyvírója volt, és azóta is több televíziós és filmes projekten dolgozik. Könyvsikereket is jegyez, köztük olyan thrillereket, mint a Burial és a Captured.

Leave Your Comment