Lucien Minor kalandos utazása

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Patrick DeWitt - Lucien Minor kalandos utazása

Letöltés Lucien Minor kalandos utazása könyvet pdf, epub és mobi

Lucien Minor kalandos utazása.pdf
Lucien Minor kalandos utazása.epub
Lucien Minor kalandos utazása.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • 356 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633108956
  • Cikkszám: 1065863
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Lucien Minor kalandos utazása

Töltse le az ingyenes PDF Lucien Minor kalandos utazása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lucien Minor kalandos utazása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lucien Minor kalandos utazása (pdf, epub és mobi)

Lucien Minor kalandos utazása leírása

SZÜRREÁLIS ÉS SÖTÉT MESE FELNŐTTEKNEK

Patrick DeWitt a „véresen vicces westernregény”, a Testvérlövészek után ezúttal groteszk kópéregénnyel lepi meg olvasóit, miközben egyszerre idézi meg a Grimm-mesék világát, Wes Andersont és a Monthy Python abszurd humorát, valamint a klasszikus pikareszkregények szellemes bölcsességét.

 

A nyakigláb és nagyotmondó siheder, Lucien Minor rettenetesen unja eseménytelen, léha életét aprócska falujában. Amikor váratlanul állásajánlatot kap egy távoli, rejtélyes falu kastélyából, nekivág hát az ismeretlennek. A fiúra az alfőudvarmesteri pozíció vár. E különös hangzású titulusnál csak maga a baljós látványt nyújtó kastély különösebb. A minden kalandra elszánt suhanc azonban, legyen szó akár rejtélyes éjszakai látogatóról, a kastély közelében örökösen lövöldöző katonákról, tolvajokról vagy agyafúrt hentesről, semmi elől nem hátrál meg. De vajon akkor is helyt áll-e, amikor egy váratlan és mindent felkavaró fordulat áll be a csaknem üres kastély életében?

 

A Kanadában született Patrick DeWitt Testvérlövészek című kötetét 2011-ben Man Booker-díjra jelölték, és a Publishers Weekly, az Amazon, valamint a Washington Post is az év egyik legjobb könyvének választotta. Bár DeWitt szerint Charles Portis vadnyugati klasszikusa, A félszemű volt rá leginkább hatással, a Testvérlövészek nem igazi westernregény, sokkal inkább a western díszletei között játszódó, a zsáner stílusjegyeit ötletesen imitáló burleszk.

Az elsöprő kritikai fogadtatás után hét évet kellett várni DeWitt új regényére, a Lucien Minor kalandos utazására, amely a DeWitt-től már megszokott éleslátással és fekete humorral mesél az emberi lét legfontosabb kérdéseiről és az élet abszurditásáról.

Leave Your Comment