Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Walter Hecker - Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat

Letöltés Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat könyvet pdf, epub és mobi

Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat.pdf
Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat.epub
Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat.mobi


  • MEZŐGAZDA KIADÓ KFT.
  • Hobbi, szabadidő
  • 404 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632866796
  • Cikkszám: 1026339
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat

Töltse le az ingyenes PDF Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat (pdf, epub és mobi)

Lótenyésztés, lótartás, lóhasználat leírása

A lovak tartása, tenyésztése sokrétű feladat. Gondoskodni kell a megfelelő elhelyezésről, az egészséges takarmányról, a tiszta ivóvízről, az életkornak, fajtának megfelelő mozgáslehetőségről. Ehhez elengedhetetlen egy kevés ismeret a ló származása, evolúciója, viselkedése és anatómiája témaköréből is. Mindezek a könyvben rendelkezésre állnak, mintegy bevezetőjeként a tenyésztéssel, használattal, egészségüggyel, lóbetegségekkel kapcsolatos tudnivalóknak.
A könyv áttekintést ad a különböző lófajtákról, a fajták törzskönyvezéséről, használatáról és a lovak küllembírálatáról. A ló szaporításáról szóló fejezet a kanca nemi működésével és a mének szaporodásbiológiájával foglalkozik, a mesterséges termékenyítésig bezárólag.
A takarmányozással kapcsolatosan tárgyalja a különböző korú és hasznosítású lovak táplálóanyag-szükségletét, a ló takarmányait, a takarmányozás technikáját és a takarmányozási rendet. Lényeges információkat tartalmaz a lovak elhelyezését, ápolását, gondozását bemutató fejezet, aminek különösen hangsúlyos része a csikónevelés.
A könyv mindezeken kívül bemutatja a különböző fogat- és szerszámtípusokat is.

Leave Your Comment