Lord valentine kastélya

2019-04-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Robert Silverberg - Lord valentine kastélya

Letöltés Lord valentine kastélya könyvet pdf, epub és mobi

Lord valentine kastélya.pdf
Lord valentine kastélya.epub
Lord valentine kastélya.mobi


  • Metropolis Media Group Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639866423
  • Cikkszám: 1009905
  • Nyelv: Magyar

A könyv részletei Lord valentine kastélya

Töltse le az ingyenes PDF Lord valentine kastélya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lord valentine kastélya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lord valentine kastélya (pdf, epub és mobi)

Lord valentine kastélya leírása

Majipoor gigantikus bolygóján tucatnyi faj telepedett meg az idők során. Az intergalaktikus civilizációk technikai szintje aztán fokozatosan eltávolodott életüktől, neofeudális világukba már csupán a néhanap érkező csillaghajók hoznak anakronisztikus változatosságot. A legkülönbözőbb lények békében megférnek egymással – épp csak az alakváltó őslakosok sínylődnek elnyomásban.

Ezt a fennálló rendet kell fenekestül fölforgatnia Valentine-nak, az emlékeit vesztett fiatal mutatványosnak, akit visszatérő álmok gyötörnek egy fenyegető összeesküvésről, és arról, hogy talán ő a bolygó valódi uralkodója.

A Hugo- és Nebula-díjas szerző, az SFWA Nagymestere biztos kézzel vegyíti az SF és a fantasy motívumait Majipoor-ciklusának nyitó kötetében, hogy valami egészen újszerűvel lepje meg olvasóit.
,,Látványosan olvastatja magát… összetettségében Frank Herbert Dűnéjéhez hasonlítható.”
– The Times
,,A fantasztikus irodalom bámulatra méltó óriása ez a mű… a képzelet és az írói tudás diadala.”
– Tribune
,,Silverberg nagy tehetséggel varázsolja az olvasó elé a természetfölötti csodák és különös életterek valóságos tárházát. Mintha maga is profi zsonglőr lenne, úgy tartja kézben a ritmust és a feszültséget mindvégig.”
– Times Literary Supplement

Leave Your Comment