Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Gelei Andrea - Logisztikai döntések - fókuszban a disztribúció

Letöltés Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció könyvet pdf, epub és mobi

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.pdf
Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.epub
Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció.mobi


A könyv részletei Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció

Töltse le az ingyenes PDF Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció (pdf, epub és mobi)

Logisztikai döntések – fókuszban a disztribúció leírása

Hiánypótló szakkönyvet tart a kezében az olvasó egy gyorsan fejlődő szakterületről, a disztribúciós logisztikáról. Különösen aktuálissá teszi a művet, hogy a stratégiai, az irányítási döntésekre, ezek szakmai megalapozására helyezi a hangsúlyt. Végső soron tehát a versenyképesség javítására, a gyors ütemben átrendeződő világgazdaság e meghatározó tényezőjére.
Jól szerkesztett szakmai munkáról van szó, mely az átfogó elméleti és gyakorlati ismeretek mellett számos esettanulmány és interaktív háttéranyag segítségével teszi a könyvet változatossá és alkalmazhatóvá annak tudásanyagát.
Mind a gyakorlati szakemberek, mind a tanulmányaikat folytatók számára jól használható, értékes mű született.
Radó András
vezérigazgató-helyettes
Richter Gedeon Nyrt.

A könyv kiválóan szemlélteti, hogy a disztribúciós logisztika mikor nő túl egyszerű kiszolgáló funkcióján, és mikor válik igazi stratégiai szereplővé. Elolvasása azzal az előnnyel is jár, hogy közben modern üzleti szemlélet épül fel bennünk, a sok példán keresztül pedig jobban megismerhetjük a gazdaság szereplőit.
Vörös József
az MTA levelező tagja
tanszékvezető egyetemi tanár
Pécsi Tudományegyetem

Leave Your Comment