LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek

2019-04-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Doris Fischer - LOGICO Primo 3234 - Iskolás leszek

Letöltés LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek.pdf
LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek.epub
LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek.mobi


A könyv részletei LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek (pdf, epub és mobi)

LOGICO Primo 3234 – Iskolás leszek leírása

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
Az Iskolás leszek az alábbi feladattípusokat tartalmazza: betűk és hangok párosítása, szótagok, szóképek felismerése, tükörképek, számok és mennyiségek .
5 éves kortól ajánljuk.
A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Leave Your Comment