LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el!

2019-08-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Susanne Kortmann - LOGICO Primo 3227 - Figyeld meg! Mondd el!

Letöltés LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el! könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el!.pdf
LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el!.epub
LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el!.mobi


A könyv részletei LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el!

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el! (pdf, epub és mobi)

LOGICO Primo 3227 – Figyeld meg! Mondd el! leírása

4 éves kortól ajánljuk.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. 
A Figyeld meg! Mondd el! az alábbi témákat dolgozza fel: főfogalmak, forma-terület-pozíció, hely és idő.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Leave Your Comment