LOGICO Primo 3223 – Színek és formák

2019-07-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Susanne Kortmann - LOGICO Primo 3223 - Színek és formák

Letöltés LOGICO Primo 3223 – Színek és formák könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Primo 3223 – Színek és formák.pdf
LOGICO Primo 3223 – Színek és formák.epub
LOGICO Primo 3223 – Színek és formák.mobi


A könyv részletei LOGICO Primo 3223 – Színek és formák

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Primo 3223 – Színek és formák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Primo 3223 – Színek és formák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Primo 3223 – Színek és formák (pdf, epub és mobi)

LOGICO Primo 3223 – Színek és formák leírása

3 éves kortól ajánljuk.

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. 
A Színek és formák az alábbi témákat dolgozza fel: észlelési és tájékozódási játékok, minták, formák, színek

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Leave Your Comment