LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Tasnádi Emese - LOGICO Piccolo 5406 - Szövegértés

Letöltés LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés.pdf
LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés.epub
LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés.mobi


A könyv részletei LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés (pdf, epub és mobi)

LOGICO Piccolo 5406 – Szövegértés leírása

A LOGICO Piccolo Szövegértés című sorozatát a 7-9 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki. A gyerekek játszhatnak vele szabadidejükben, de a feladatlapok használhatók iskolai kiegészítő tevékenység során is.
A Meseolvasó Piccolo csomag a megszokottól eltérően kihajtható lapokat tartalmaz, hogy a feladatok megoldása során is szem előtt lehessen a szöveg.
Ezek a mesék irodalmi értéket hordoznak. Egyesek újszerű humorukkal keltik fel az érdeklődést. Mások a gyerekek érzelmeire hatnak. Ilyen mesékkel nem találkoznak az olvasókönyvekben. A mesék szerves részét képezik az igényes, humoros illusztrációk, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját.
A szülőknek is javasoljuk, hogy együtt dolgozzák fel a meséket, azután beszélgessenek róluk. Sőt, esti mesének is ajánljuk!
Fejlesztő pedagógusok munkáját is megkönnyíti, mert lehetőséget ad a differenciálásra, egyúttal fejleszti a figyelem összpontosítását és a finommotorikát.
Ez a LOGICO Piccolo kártyacsomag fejleszti:

  • az olvasási képességet,
  • a szövegértést,
  • a figyelmet,
  • az egyéni tanulási képességet.

10 kihajtható feladatlapot tartalmaz.

Leave Your Comment