LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Gáll Edina - LOGICO Piccolo 3309 - Nyelvi képességfejlesztő

Letöltés LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő.pdf
LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő.epub
LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő.mobi


A könyv részletei LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő (pdf, epub és mobi)

LOGICO Piccolo 3309 – Nyelvi képességfejlesztő leírása

A gyermeki gondolkodás fejlődésének nagyon fontos, a tanulás szempontjából sarokpontja az a folyamat, amikor a kisgyermek gondolkodni kezd a nyelvről. Szétszedi, összerakja, felismeri, alakítja a nyelvi elemeket, és sajátos kis nyelvi alkotásokat, nyelvi képződményeket hoz létre. Amit a gyermek korábban megtanult megérteni és használni, vagyis anyanyelvét, azt meg kell tanulnia elemeire bontani, ezeket az elemeket egymástól elválasztani, újra összerakni, másféleképpen, megfelelő szabályoknak megfelelően átalakítani, rendezni, majd ezekről szabályokat alkotni, vagyis gondolkodni a nyelvről magáról. Mindez hosszú, ugyanakkor fontos folyamat, mert az olvasás, írás elsajátítása szempontjából nélkülözhetetlen ismeretrészeket a gyermeknek még iskolába kerülése előtt tudnia kell azonosítania, illetve ezekkel bizonyos feladatokat elvégeznie. A rímek a nyelvről való gondolkodás, a nyelvi tudatosság kialakulásának fontos elemei.
Ebben a feladatgyûjteményben ennek tudatában az elhangzó beszéd elemzésének azon területét gyakoroltatjuk egyre nehezedő feladatokkal, amelyek a beszédtények azonosításával, megfigyelésével a rímek beazonosítását, szövegbe való beépítését, gyakorlati alkalmazását próbáltatja ki.
A feladatok az iskolakezdés küszöbén, illetve iskolakezdéskor minden gyerek számára megkerülhetetlen alapozást adnak az olvasás tanulásához, a szöveg, a nyelv használatához. A nagyobbaknak pedig segítenek elmélyíteni az anyanyelv megismerését, a nyelvi ismeretek feldolgozását.

A Rímelő az alábbi témákat dolgozza fel: rímpárok / kakukktojás keresése, rímlánc, mondókába illő rím keresése, mondókacsinálás.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

Leave Your Comment