LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Farkas Attiláné - LOGICO Piccolo 3304 - Iskolakezdés

Letöltés LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés könyvet pdf, epub és mobi

LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés.pdf
LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés.epub
LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés.mobi


A könyv részletei LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés

Töltse le az ingyenes PDF LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés (pdf, epub és mobi)

LOGICO Piccolo 3304 – Iskolakezdés leírása

A Jelvadász, Betűvadász, Számvadász fejlesztő csomagok feladatait az iskola előkészítésére, illetve az első osztályosok számára állítottuk össze. A feladatok játékos formában segítik a betűk, számok megismerését. Az óvoda nagycsoportjában a még olvasni nem tudógyermekek a betűalakokat, a formákat figyelik meg és jelként ismerik fel azokat. Az első osztályosokaz iskolában megtanult betűket tudják ismételni, gyakorolni, hogy minél jobban rögzüljön a meglévő tudásuk. A nehézségekkel küzdő, lemaradó gyermekek célirányos fejlesztésként is használhatják, de csoportban történő egyéni differenciálásra is alkalmas. A fokozatosság elvét szem előtt tartva a kártyák egyre nehezedő és egymásra épülő feladatokat tartalmaznak.
A feladatok főként a vizuális észlelés fejlesztését segítik elő:
-a forma helyes felfogását
– a téri helyzet felismerését
– irányok észlelését
– a Gestalt-látást (rész-egész viszonya)
-a szerialitást (mely a téri információk rendezését mutatja)
-vizuális azonosságok és különbség felismerését

Mindezek a részképességek a sikeres olvasás- és írástanulás, a matematikai ismeretek kibontakozásának elengedhetetlen feltételei.

A Jelvadász az alábbi témákat dolgozza fel: azonosság-különbség megfigyelése, bal-jobb irány megkülönböztetése, irány- és vonalkövetések, formaállandóság, rész-egész viszonya

Leave Your Comment