Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2.

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Leda D'Rasi - Lidércfény - Boszorkánydinasztia 2.

Letöltés Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2. könyvet pdf, epub és mobi

Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2..pdf
Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2..epub
Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2..mobi


  • MOGUL Kiadó
  • Fantasy
  • 440 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155668159
  • Cikkszám: 1062859
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2.

Töltse le az ingyenes PDF Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2. (pdf, epub és mobi)

Lidércfény – Boszorkánydinasztia 2. leírása

Una, ​a Dinasztia vezére – hogy legfiatalabb boszorkányát megmentse –, kénytelen nem kívánt szövetséget kötni a lidércek királyával. Évezredek óta ismerik egymást, de ismeretségük ellenszenv volt első látásra. Most azonban segítségre szorul, és pont az a férfi segíthet rajta, akitől a legkevésbé szeretne bármit is kérni. A segítségért cserébe pedig csak egyetlen dolgot adhat. A legnagyobb titkát… és vele az életét.

Litch büszke uralkodó, aki versenyt fut az idővel. Hatalmát trónbitorló fenyegeti. A támadások visszaveréséhez vérvonala megszilárdítására van szükség, ehhez pedig mielőbb egy királyné és egy örökös szükséges. Fajtája átka miatt azonban a számára rendelt asszonyt nem egyszerű megtalálni. Aztán az utolsó pillanatban úgy tűnik, mégis van remény. A győzelem lehetőségét azonban pont az az aranyszemű boszorkány villantja fel, akinél bosszantóbbat elképzelni sem lehet. A nő ajánlata több mint kecsegtető. De vajon igazat mond?

Kettejük közt feszültséggel terhes egyezség köttetik, és mintha az egész világ szövetkezne ellenük. Árulók, merénylők lesik minden lépésüket. És ott vannak ők ketten is, harcban állva.

A Boszorkánydinasztia története folytatódik. Az írónő tovább szövi a lehengerlő misztikus mese szálait és megmutatja, miként fér meg a halhatatlan világban a két ellentétes pólus: vérpezsdítő romantika és éjsötét intrika.

Leave Your Comment