Lick – Taktus

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Kylie Scott - Lick - Taktus

Letöltés Lick – Taktus könyvet pdf, epub és mobi

Lick – Taktus.pdf
Lick – Taktus.epub
Lick – Taktus.mobi


A könyv részletei Lick – Taktus

Töltse le az ingyenes PDF Lick – Taktus fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lick – Taktus PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lick – Taktus (pdf, epub és mobi)

Lick – Taktus leírása

“Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide! 
Egyszerre könnyed és mélységesen szenvedélyes. Ez a könyv maga a tökéletes rock-regény. Natasha is a Book Junkie
A könyv elrabolta a szívemet. Minden, amit a szereplők tesznek, és ahogyan reagálnak, hihetetlenül természetesnek hat. Az író egészen új módon meséli el a történetet. Totally Booked
A Taktus valóban lélekemelő történet, tele nevetéssel, örömmel, szomorúsággal, és reménnyel Heroes and Heartbreakers”

Leave Your Comment