Levelek a böröndből

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Louise Walters - Levelek a böröndből

Letöltés Levelek a böröndből könyvet pdf, epub és mobi

Levelek a böröndből.pdf
Levelek a böröndből.epub
Levelek a böröndből.mobi


A könyv részletei Levelek a böröndből

Töltse le az ingyenes PDF Levelek a böröndből fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Levelek a böröndből PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Levelek a böröndből (pdf, epub és mobi)

Levelek a böröndből leírása

Ki lehetett az a férfi a II. világháború viharaiban, akinek a kedvéért szerelme nemcsak a vezetéknevét, hanem keresztnevét is megváltoztatta?
Roberta Pietrykowski, a 30-as éveiben járó antikvárius minden társaságból kilóg, így aztán nem jár társaságba. Egyetlen öröme, hogy munkahelyén, az Old and New Bookstore polcain sorakozó könyvek titkait lesi: régi képeslapok és levelek után kutat. Családjának féltett titka kerül elő, amikor édesapja egy bőröndöt hoz be a boltba, tele könyvekkel. A bőrönd belsejében a Mrs. D. Sinclair név olvasható, Roberta nagymamájának gyöngybetűivel írva.
Ki lehet Mrs. Sinclair? Ki lehet a titokzatos Jan, ha nem Roberta nagyapja? Miért nem találja meg Roberta a nagyszülei házassági kivonatát?

Leave Your Comment