Létezik térkép a szerelemhez?

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Jennifer E. Smith - Létezik térkép a szerelemhez?

Letöltés Létezik térkép a szerelemhez? könyvet pdf, epub és mobi

Létezik térkép a szerelemhez?.pdf
Létezik térkép a szerelemhez?.epub
Létezik térkép a szerelemhez?.mobi


  • Maxim Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 344 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632614809
  • Cikkszám: 1026773
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Létezik térkép a szerelemhez?

Töltse le az ingyenes PDF Létezik térkép a szerelemhez? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Létezik térkép a szerelemhez? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Létezik térkép a szerelemhez? (pdf, epub és mobi)

Létezik térkép a szerelemhez? leírása

Lucy a huszonnegyedik emeleten lakik. Owen az alagsorban él. Nem meglepő tehát, hogy pont félúton találkoznak: beragadnak a liftben két emelet közé New York-i társasházukban, amikor egy áramszünet megbénítja az egész várost. Miután kiszabadítják őket, Lucy és Owen egész éjjel a sötét utcákon sétálnak együtt, a Manhattan fölött kivehetővé váló csillagok ritka látványát csodálva. Ám amint visszakapcsolnak a fények, az élet is visszatér a régi kerékvágásba. Lucy hamarosan külföldre költözik a szüleivel, Owen pedig nyugatra indul az édesapjával. A rövid, együtt töltött idő mindkettejükre nagy hatást gyakorol. És ahogy az élet Edinburghba, San Franciscóba, Prágába és Portlandbe sodorja őket, Lucy meg Owen folyamatosan tartják a kapcsolatot, képeslapokkal, időnként e-mailben, vagy éppen telefonon. De vajon megtalálják a módját, bármely kicsi is rá az esély, hogy viszontláthassák egymást?
Jennifer E. Smith éleslátással teli és csodálatosan romantikus új regénye bizonyítja, hogy a világ közepe nem feltétlenül egy hely. Néha lehet akár egy személy is.

Leave Your Comment