Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Holly Madison - Lenn, a nyúl üregében - A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

Letöltés Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról könyvet pdf, epub és mobi

Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról.pdf
Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról.epub
Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról.mobi


A könyv részletei Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

Töltse le az ingyenes PDF Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról (pdf, epub és mobi)

Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról leírása

Az oregoni kisvárosból származó Holly Sue Cullent egy huszonegy éves korában meghozott spontán döntés változtatta Holly Madisonná, Hugh Hefner első számú barátnőjévé. De miután beveti magát a nyuszi üregébe, Alice Csodaországához hasonlóan a Playboy-villa kívülről tündérmeseszerűnek tűnő életéről – beleértve a leghíresebb sztárokkal rendezett bulikat és a saját négy évig tartó valóságshow-ját is – gyorsan kiderül, hogy ez a világ nem más, mint a szigorú szabályok, a manipuláció és az ambiciózus, álnok nyuszilányokkal folytatott csaták színtere. Az élet a hírhedt villában messze nem álom, inkább rémálom. És miután mindent elveszít, nem marad reménye másban, csak az öngyilkosságban.
De ahelyett, hogy eldobná az életét, úgy dönt, hogy inkább a kezébe veszi.
Holly őszintesége megdöbbentő és megindító egyben. Vallomása a villában töltött időről, a drogokról, a szexről, a lelki és testi abúzusról, a hírhedt bulikról – a felső tízezer színfalak mögött zajló valódi életéről – letaglózó olvasmány.
Nem véletlenül szerepelt a The New York Times, az Amazon és szinte minden más sikerlista élén, hónapokon át, és adtak el belőle több millió példányt.

Leave Your Comment