Lelki mentőöv – Válogatott írások

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Beata Bishop - Lelki mentőöv - Válogatott írások

Letöltés Lelki mentőöv – Válogatott írások könyvet pdf, epub és mobi

Lelki mentőöv – Válogatott írások.pdf
Lelki mentőöv – Válogatott írások.epub
Lelki mentőöv – Válogatott írások.mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 264 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155281068
  • Cikkszám: 1061147
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Lelki mentőöv – Válogatott írások

Töltse le az ingyenes PDF Lelki mentőöv – Válogatott írások fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lelki mentőöv – Válogatott írások PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lelki mentőöv – Válogatott írások (pdf, epub és mobi)

Lelki mentőöv – Válogatott írások leírása

Mentőövre csak hajóúton, viharos időben van szükség; lelki mentőöv viszont mindnyájunknak kell, itt és most, mert súlyosbodik körülöttünk a globális válság, és a jövő sötéten bizonytalan. Ilyenkor kell – mindenekelőtt és -fölött – a belső biztonság érzete, az a tudat, hogy lesz, ami lesz, lényünk mélyén van egy csendes zóna, ahová nem ér el a vihar, és ami védelmet ad, más szóval betölti a lelki mentőöv szerepét.

E kötet harminchárom fejezetét és sokféle témáját egy szerény kis szó fűzi egybe: az, hogy „másként”. Minden válságnak az az alapvető üzenete, hogy azért vagyunk bajban, mert rosszul csináltunk valamit, és jelenlegi válságunkat sem a balsors, hanem túlnyomórészt mi, emberek magunk idéztük elő. Ezért talán helyre is tudjuk hozni, ha idejében bevezetjük a sokat emlegetett paradigmaváltást, vagyis más szemmel, tágabb perspektívával és tudatosabban kezdünk élni és működni, lerázva mindent, ami elavult és immár érvénytelen, ajtónkat és szívünket új lehetőségek előtt kitárva.

Ez nem mindig könnyű és kényelmes, de ha sikerül túllátni megszokott feltevéseink, elvárásaink és szokásaink sűrű sövényén, izgalmas új tájat pillanthatunk meg, ahol fokozott belső szabadság és friss lehetőségek várnak ránk, a „másként” ajándékaként.

Próbáljuk meg.

Leave Your Comment