Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Áine Carlin - Legyen vegán! - Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel

Letöltés Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel könyvet pdf, epub és mobi

Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel.pdf
Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel.epub
Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Gasztronómia
  • 176 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630982986
  • Cikkszám: 1038845
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel

Töltse le az ingyenes PDF Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel (pdf, epub és mobi)

Legyen vegán! – Több mint 100 egyszerű, egészséges és finom étel leírása

Áine Carlin szakszerűen avatja be az Olvasót a vegán étkezés rejtelmeibe. Száznál is több egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó recepttel, és számtalan könnyen megvalósítható ötlettel segíti az egészséges életmód híveit. A lényeg: legyen egyszerű, ízletes, szórakoztató és vegán!

Vegánnak lenni nem jelent egyet a lemondással, és azzal, hogy csak unalmas ételeket eszünk – a felfedezésre váró növényi alapú fogásoknak se szeri, se száma. A színes salátáktól, a testet-lelket melengető leveseken és kényeztető desszerteken át a fenséges főételekig – Aine Carlin most mindegyikre megtanít.

– Egyszerű -Világos, követhető receptleírások, könnyedén beszerezhető alapanyagokból.
– Ízletes -Varázsoljuk el érzékeinket olyan finomságokkal, mint a rozmaringgal és körtével töltött francia pirítós, a Santorini spagetti vagy az édesburgonyás sushi.
– Szórakoztató – Áine rendkívül kreatív szakács, aki olyan ételeket alkot, melyek színükkel és ízükkel egyszerre szemet gyönyörködtetőek és ínycsiklandóak, mint például a pikáns bulgursaláta dinnyével. És nehogy bárki azt higgye, a vegánok nem esznek édességet. Ki kér karamellás brownie-t?

Egyszóval vegán! Több mint 100 fantasztikus recept között a kezdő és a rutinos vegánok egyaránt találnak inspiráló ötleteket és laktató ételeket. A vegán étrend egészséges, pénztarcabarát és még a környezetet is védi. Mire várunk még? Vessük bele magunkat ebbe a csodálatos világba és élvezzük ki minden örömét!

Leave Your Comment