Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1.

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Kate Welshman - Legyen, ahogy akarod! - Béke vagy vége - Te döntesz 1.

Letöltés Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1. könyvet pdf, epub és mobi

Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1..pdf
Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1..epub
Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1..mobi


A könyv részletei Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1.

Töltse le az ingyenes PDF Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1. (pdf, epub és mobi)

Legyen, ahogy akarod! – Béke vagy vége – Te döntesz 1. leírása

Ally Motbey már régóta hagyja, hogy rámenős BFF-je, Cat hozza a döntéseket a barátságukban. Most, a gimiben sincs ez másként, ám egyszer csak…

– Ally meghívást kap az egyik tanárától egy izgalmas latinkurzusra, márpedig Allynek nagyon bejön a latin, legalább annyira, mint az okos és jóképű James. De képes-e lépést tartani az idősebb társakkal, vagy totálisan leégeti magát James előtt? És mit szól majd Cat, ha rájön, hogy a barátnője ezúttal a saját feje után megy?

– Az iskola meghallgatást hirdet a sulimusical szerepeire, és az ambiciózus Cat magától értetődőnek veszi, hogy Ally is vele tart. Pedig hősnőnknek így nem csupán saját botfülűségével kellene megküzdenie, hiszen a musicalben részt vesz Tony is, a fiú, aki tavaly irtó kínos helyzetbe hozta, és akinek még mindig nem bocsátott meg. Vajon képes lesz Ally elkapni a ritmust?

Ebben a fantasztikus, feleletválasztós történetben TE hozol döntéseket Ally helyett, így válik ez igazán a TE sztoriddá! Kövesd a szíved egész végig, de ha mégis meggondolod magad, csak ugorj vissza, és ismerd meg az összes végkifejletet!

Leave Your Comment