Legendás kapitányok

2019-07-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Sam Walker - Legendás kapitányok

Letöltés Legendás kapitányok könyvet pdf, epub és mobi

Legendás kapitányok.pdf
Legendás kapitányok.epub
Legendás kapitányok.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Sport
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155783388
  • Cikkszám: 1068102
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Legendás kapitányok

Töltse le az ingyenes PDF Legendás kapitányok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Legendás kapitányok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Legendás kapitányok (pdf, epub és mobi)

Legendás kapitányok leírása

Mi emeli a kiváló csapatot a jó fölé? Melyek azok a csapatok, amelyeknek az eredményeit soha egyetlen más csapat sem tudta túlszárnyalni? 
A neves amerikai sportújságíró és publicista, Sam Walker hosszú éveken át dolgozott azon, hogy a fenti kérdésekre válaszokat találjon. Kutatómunkája során világossá vált számára, hogy a világ tizenhat legnagyobb csapatának volt egy közös sajátossága, amely a sporttörténelem legnagyobbjaivá tette őket: a csapatkapitány személye és személyisége. Legyen szó labdarúgásról, baseballról, röplabdáról vagy jégkorongról, ezek a rendkívüli kapitányok – Puskás Ferenc, Yogi Berra, Mireya Luis, Valerij Vasziljev és mind a többiek – valamennyien rendelkeztek azzal a hét meghatározó tulajdonsággal, amelyek révén csapatukat mitikus magasságokba emelték. 
Mi a titka ennek a tizenhat kapitánynak? Mitől ők a legnagyobbak? És mitől lettek az általuk irányított csapatok korszakos jelentőségűek? Sam Walker a magyar Aranycsapat történetének felidézésével indítja lebilincselő könyvét, amelyben adatokkal, tényekkel, interjúkkal, személyes élmények és drámai pillanatok megidézésével olyan meglepő következtetéseket tár az olvasó elé, amelyek megváltoztatják a gondolkodásunkat sikerről, vezetői erényekről, a személyiség erejéről és az emberi közösségek belső működéséről.

Leave Your Comment