Leányrablás Budapesten

2019-04-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Böszörményi Gyula - Leányrablás Budapesten

Letöltés Leányrablás Budapesten könyvet pdf, epub és mobi

Leányrablás Budapesten.pdf
Leányrablás Budapesten.epub
Leányrablás Budapesten.mobi


A könyv részletei Leányrablás Budapesten

Töltse le az ingyenes PDF Leányrablás Budapesten fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Leányrablás Budapesten PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Leányrablás Budapesten (pdf, epub és mobi)

Leányrablás Budapesten leírása

Budapest, 1896.
A város a millenniumi ünnepségek lázában ég. A békebeli Monarchia minden zugából tízezerszám tódulnak az emberek, hogy megcsodálják az ezeréves Magyarország egybehordott kincseit. Köztük van a Marosvásárhelyről érkezett, 16 éves Hangay Emma kisasszony is, akinek a rendezvények második napján nyoma vész.
Négy évvel később titokzatos távirat érkezik az azóta is gyászoló, idős édesapa, Hangay Árpád címére: a különös üzenetet Emma, a rég halottnak hitt lány küldte! Az ekkor 17 éves Mili kisasszony, Emma húga azonnal a fővárosba utazik, hogy nővére keresésére induljon.
A talpraesett, éles eszű lány nem sejti, hogy midőn felszáll a vonatra, rémálmokhoz hasonló kalandok sora veszi kezdetét, melyek kibogozásában egyetlen támasza a jó hírű, ám igen zord természetű mesterdetektív, Ambrózy Richárd báró lesz.

Leave Your Comment