Látom, ha hiszem …and Friends CD

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

MÜLLER PÉTER SZIÁMI - Látom, ha hiszem ...and Friends CD

Letöltés Látom, ha hiszem …and Friends CD könyvet pdf, epub és mobi

Látom, ha hiszem …and Friends CD.pdf
Látom, ha hiszem …and Friends CD.epub
Látom, ha hiszem …and Friends CD.mobi


A könyv részletei Látom, ha hiszem …and Friends CD

Töltse le az ingyenes PDF Látom, ha hiszem …and Friends CD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Látom, ha hiszem …and Friends CD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Látom, ha hiszem …and Friends CD (pdf, epub és mobi)

Látom, ha hiszem …and Friends CD leírása

“Sokan írnak körülöttem verseket, de nagyon kevés költőt ismerek. Aki költő, az akkor is költő, amikor éppen dalszöveget ír, sőt akkor is, ha csak figyeli a világot. Mert >>Mindenki tudja, mi az ábra, Mindenki tudja, mi a halál<< - csak nehéz érvényesen beszélni erről. Sziáminak megy. Jó hallgatni, jó olvasni."
Tóth Krisztina

“Ne is próbáld meg elképzelni a magyar underground művészet történetét Müller Péter Sziámi nélkül! Hogy miért ne? Mert összeomlana az egész. Az énekes, a dalszövegíró és a filmrendező Müller Péter Sziámi  műfajonként is teljes kult-életműveket hozott létre. Itt pedig most éppen a költészete csatlakozik hozzájuk.”
Kemény István

“A költészet és a rock&roll alapvetően nem idegenek egymástól. Sőt vannak alkotók, akiknek az életművében kifejezetten különleges édestestvérek. Gyerekek a fel nem növő fajtából. Számomra Müller Péter Sziámi művészete is ebben a játékos dualitásban rejlik.”
Kiss Tibor (Quimby)

 

A CD-mellékleten 15 vadonatúj dal hallható, Müller Péter Sziámi …and Friends előadásában.

 


Leave Your Comment